Η Εταιρία Louloudis Electrical Applications, με πείσμα, αισιοδοξία και μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξής της, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι συμμετείχε στην 43η έκθεση XENIA, που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo στις 25-28 Νοεμβρίου 2011.

Η Εταιρία μας, στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της, στον τομέα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχει ήδη εισέλθει με επιτυχία στον εξειδικευμένο και απαιτητικό χώρο των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και είναι σε θέση να καλύψει σε βάθος, οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας, από το στάδιο της μελέτης μέχρι και την υλοποίησή της.
Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται μια αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η Louloudis Electrical Applications βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, με συνέπεια και ταχύτητα, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης κάθε ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η εταιρία μας έχει εγκριθεί από το Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008.