Η εταιρία Louloudis Electrical Applications, ανέλαβε το έργο της νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, στο εστιατόριο του IKEA στο Αεροδρόμιο.

Το έργο βασίζεται στην τοποθέτηση φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και στην εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων διαχείρισης φωτισμού, με στόχο την διασφάλιση της ελάχιστης δυνατής ενεργειακής κατανάλωσης σε συνδυασμό με την μέγιστη προστασία των εγκαταστάσεων.

Η εταιρία Louloudis Electrical Applications, στα πλαίσια των υπηρεσιών της, πάντοτε με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, ανέλαβε το έργο της συντήρησης των Υποσταθμών σε 30 υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, πανελλαδικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποίησε τους απαραίτητους ελέγχους και δοκιμές καλής λειτουργίας στον εξοπλισμό υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης, καθώς και όλες τις μετρήσεις και ρυθμίσεις με πιστοποιημένο ψηφιακό όργανο ακριβείας της εταιρίας Elemco.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών δόθηκαν Πιστοποιητικά Συντήρησης και προτάσεις για την βελτίωση των Υποσταθμών όπου κρίθηκε απαραίτητο. 

Η εταιρία Louloudis Electrical Applications ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης των νέων γραφείων της εταιρίας Wartsila S.A. στο Μοσχάτο. 

Κατόπιν ειδικής μελέτης των σχεδίων και των απαιτήσεων του έργου, εγκαταστάθηκαν 92 νέες θέσεις εργασίας στα νέα γραφεία της εν λόγω εταιρίας.  Έγινε ανακατασκευή όλου του φωτισμού στο χώρο, ανακατασκευή του πίνακα UPS, εγκατάσταση και τερματισμός 8 patch panel cat 6, 24 θυρών και τοποθέτηση 6 κολονών όδευσης καλωδίων. 

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας μας, πραγματοποίησε άριστα, με πλήρη επιμέλεια, με την ανάλογη εμπειρία που διαθέτει, τις ανωτέρω εργασίες.

 

Η εταιρία μας έχει εγκριθεί από το Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας:

BS EN ISO 9001:2008.

Σε συνέχεια της αναπτυξιακής πολιτικής της, η Εταιρία Louloudis Electrical Applications, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συμμετοχή της στην έκθεση Posidonia 2012, που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo, στις 4 - 8 Ιουνίου 2012.

Η Εταιρία Louloudis Electrical Applications, με πείσμα, αισιοδοξία και μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξής της, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι συμμετείχε στην 43η έκθεση XENIA, που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo στις 25-28 Νοεμβρίου 2011.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η Louloudis Electrical Applications βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, με συνέπεια και ταχύτητα, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης κάθε ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η εταιρία μας έχει εγκριθεί από το Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008.